Keukens

U wilt een nieuwe keuken. Alleen welke keuken is geschikt voor u? Wilt u graag een grote leefkeuken? Kookt u vaak voor veel personen of juist meestal voor twee personen?

Hoge kwaliteit materialen

Ruim assortiment

Eerlijke prijzen

Meer dan 40 jaar ervaring

U wilt een nieuwe keuken. Alleen welke keuken is geschikt voor u? Wilt u graag een grote leefkeuken? Kookt u vaak voor veel personen of juist meestal voor twee personen? En welke stijl spreekt u aan? Wilt u een landelijke keuken? Of juist een hele klassieke keuken? Of een moderne keuken? Er zijn veel aspecten in een keuken waar u een keuze over moet maken. Laat u inspireren op onze website, en maak een afspraak met één van onze adviseurs in de vestiging Middelburg of Vriezenveen.  

Your Title Goes Here
Stijlen

Raab karcher keuken - irvine basaltU wilt graag een nieuwe keuken? Er is volop keus uit verschillende stijlen. Wilt u een moderne keuken of juist een klassieke keuken? Of kiest u voor een design keuken of een landelijke keuken?

Bij ons kiest u de keuken die u het mooiste vindt en het beste past bij de sfeer die u in uw huis wilt creëren.

Opstellingen

Raab karcher keukens - firenza mokkaEr zijn veel verschillen keukenopstellingen denkbaar. Welke u kiest is afhankelijk van of u graag kookt voor grote groepen, en welke ruimte u beschikbaar heeft. Zo is een kookeiland geschikt als u een grote open ruimte heeft, en van uitgebreid koken houdt.

Een hoekkeuken is bijvoorbeeld geschikt als u uw beschikbare ruimte maximaal wilt benutten.

Aanrechtbladen

Raab karcher - aanrechtbladenHet aanrechtblad bepaald voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Er zijn veel verschillende soorten materialen voor een aanrechtblad. Zo kunt u denken aan graniet, composiet, beton, kunststof, keramiek, hout, etc. Elk materiaal heeft zo zijn eigenschappen.

Your Title Goes Here
Grepen

Raab Karcher - handgrepen keukenDe grepen die u kiest, is afhankelijk van de stijl keuken die u wilt. Kiest u voor een strakke designkeuken dan kan een greeploze keuken erg mooi en eigentijds zijn.

Belangrijk bij uw keuze is de stijl en het design, maar ook zeker het onderhoud en het gebruiksgemak.

Apparatuur

Raab Karcher - keukenapparatuurDe apparatuur is een belangrijk onderdeel in uw keuken. Wij bieden u een grote collectie keukenapparatuur van gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit.

Kranen en spoelbakken

Raab karcher - kranen & spoelbakkenDe keukenkraan en de spoelbak zijn ook een wezenlijk onderdeel van uw keuken. Er zijn veel verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat de kraan bij uw gekozen stijl keuken past. Dit geldt ook voor de spoelbak.

STUUR ONS EEN BERICHT

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

BEL ONS DIRECT OP

0118 625 055

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag 09:00 tot 17:30