VESTIGING RAAB KARCHER ASSEN

Portugallaan 4
9403 DS Assen

Tel: (0592) 383 111

Openingstijden showroom
Alleen op afspraak

 

Onze showrooms zijn gewoon geopend, bekijk hier de maatregelen die wij genomen hebben in verband met het Coronavirus.

Wij verbouwen onze showroom in Assen

Na een intensieve periode van voorbereiding zijn we blij jullie te kunnen informeren over de interne verbouwing van de vestiging Assen.Met deze interne verbouwing en de implementatie van het nieuwe UCASA showroomconcept kunnen wij u en uw klanten nog beter bedienen.

Om dit te realiseren kan er een periode geen gebruik gemaakt worden van de sanitair en tegelshowroom. Wij doen er alles aan om dit zo kort mogelijk te houden en de overlast te beperken.

In de achterliggende tijd hebben we grote stappen kunnen zetten m.b.t. de realisatie van onze nieuwe showroom. Helaas hebben ook wij te maken met de problemen
van levertijden, beschikbaarheid materialen en mensen. Hierdoor moeten we de opleveringsdatum doorschuiven tot medio juni. Onze excuses voor deze vertraging.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Vriezenveen, waar de showroommedewerkers van Assen beschikbaar zijn. Voor een afspraak kunt u contact opnemen telefoonnummer: 06-51316437 de receptie in Vriezenveen 0546 556666.
In een periode van 10 tot 12 weken gaan we het UCASA concept realiseren. Dit nieuwe concept is gebaseerd op stijlherkenning en sfeerbeleving.
Hiervoor gebruiken we 4 hoofdstijlen: Pure, Design, Chic en Raw. In de nieuwe UCASA showroom presenteren we 5 concepten: Badkamers, Keukens, Woonvloeren, Deuren en Inbouwkasten.

Met UCASA staan wij vanaf half juni gereed om u en uw klanten weer in Assen te ontvangen.

 

STUUR ONS EEN BERICHT

Voor vragen kunt altijd contact met ons opnemen.

BEL ONS DIRECT OP

0118 625 055

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00 tot 17:30