Tegels

Tegels zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling van uw interieur en badkamer. Beleef elke dag de ontspanning in die ruimtes en ervaar de inspiratie met de tegels van de verschillende merken die wij bieden.

Hoge kwaliteit materialen

Ruim assortiment

Eerlijke prijzen

Meer dan 40 jaar ervaring

Tegels

Tegels zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling van uw interieur en badkamer. Beleef elke dag de ontspanning in die ruimtes en ervaar de inspiratie met de tegels van de verschillende merken die wij bieden. U krijgt uiteindelijk een mooie stijlvolle betegelde vloer, badkamer, toilet of andere ruimte. U bepaalt zelf welke sfeer u in uw huis krijgt.

Daarnaast hebben tegels ook veel praktische eigenschappen. Zo zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijk, slijtvast, makkelijk schoon te maken, bieden een hoog rendement i.c.m. vloerverwarming, etc.  

  • Vloertegels
  • Wandtegels
  • Mozaïeken, stroken en decors
  • Buitentegels
  • Vloerverwarming
  • Onderhoud & Reiniging

Vloertegels

Wij bieden u in onze showrooms een uitgebreid assortiment aan vloertegels, in verschillende afmetingen, stijlen en kleuren. Zo kunt u de tegels kiezen die bij de sfeer in uw (woon)ruimte passen.

Mozaïeken, stroken en decors

Naast wand- en vloertegels zijn er ook veel mozaïeken, stroken en/of decors in onze showrooms. Wanneer u hiervoor kiest, voegt u een speciaal item toe aan uw (woon)ruimte.

Buitentegels

Met buitentegels kunt u uw tuin of terras een bepaalde sfeer meegeven. Wij hebben verschillende soorten tuintegels in het assortiment in meerdere formaten en stijlen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming onder uw tegels zorgt voor veel comfort. Ook de temperatuur voelt als aangenaam. Daarnaast is vloerverwarming energiezuinig en ruimtebesparend. Uw vloer voelt fijn aan.

Onderhoud en reiniging

Het gebruiken van de juiste onderhoudsproducten voor uw tegels bieden zekerheid en zorgen voor een langdurig mooi uiterlijk van uw tegel. Er zijn veel producten in omloop. Wij adviseren u de producten van Moeller Stone Care te gebruiken. Deze zorgen voor de juiste reiniging, onderhoud en bescherming van uw tegels. Zo geniet u lang van uw mooie vloer en/of wand met tegels. Hier vindt u het juiste advies.

STUUR ONS EEN BERICHT

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

BEL ONS DIRECT OP

0118 625 055

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00 tot 17:30